Asıl Hizmetlerimiz
K.V.K.K. – Gizlilik Politikası
Sayın Ziyaretçi,
Mertcan Karabulut olarak, gizliliğinizin önemli olduğunu bilmekte ve kişisel bilgilerinizi korumayı taahhüt etmekteyiz. Bu politika, web sitemiz üzerinden topladığımız ve işlediğimiz kişisel bilgiler hakkında sizi bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.
**Toplanan Bilgiler:**
Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, otomatik olarak bazı bilgileri toplarız. Bu bilgiler arasında tarayıcı türü, IP adresi, ziyaret tarihi ve saat gibi teknik bilgiler bulunur. Ayrıca, sizden alınan kişisel bilgiler arasında adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız ve iletişim bilgileriniz de yer alabilir.
**Kişisel Bilgilerin Kullanımı:**
Toplanan kişisel bilgiler, size daha iyi hizmet sunmak, taleplerinizi işlemek, güvenliği sağlamak, istatistiksel analizler yapmak ve sizinle iletişim kurmak amacıyla kullanılır.
**Kişisel Bilgilerin Paylaşımı:**
Kişisel bilgileriniz asla izniniz olmadan üçüncü taraflarla paylaşılmaz. Ancak, yasal gereklilikler doğrultusunda veya yetkili makamların talepleri durumunda bilgilerinizi paylaşma hakkımız saklıdır.
**KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Uyarısı:**
Bu web sitesini kullanarak, kişisel bilgilerinizin KVKK’ya uygun olarak toplanmasına ve işlenmesine izin vermiş olursunuz.
**Kişisel Veri Sahibinin Hakları:**
KVKK kapsamında, kişisel veri sahiplerine belirli haklar tanınmıştır. Bu haklar arasında kişisel veri talebi, düzeltme, silme, işleme itiraz etme ve veri taşınabilirliği bulunmaktadır. Bu haklarınızı kullanmak için [e-posta adresiniz] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
**İletişim:**
Gizlilik politikamız veya kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen mertcankarblt@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçin.
Bu gizlilik politikası zaman zaman güncellenebilir. Güncellenmiş politikaları takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır.
Saygılarımla,
Mertcan Karabulut

©Tüm Hakları Saklıdır 2023 | Mertcan

K.V.K.K – Gizlilik Politikası

Uyarı!! Tüm Hizmetler Destek Amaçlı Bilgilendirmedir

× Bana Soru Sor